WoodDream Villas
WoodDream Villas
Täydellinen loma WoodDream Villoissa
Alk. 225€/yö

Wooddream villat, esteettisellä designilla ja kaikilla moderneilla mukavuuksilla – on täydellinen valinta unohtumattomalle lomalle, erityiselle päivälle tai onnistuneelle yritystilaisuudelle. Wooddream villat on sisustettu korkealaatuisella skandinaavisella tyylillä ja kaikilla moderneilla mukavuuksilla. Jokainen villa koostuu päärakennuksesta ja saunarakennuksesta, jotka on yhdistetty katetulla terassilla, jossa on oleskelualue ja grilli.

Informaatio

Tilavat villamme on sisustettu skandinaaviseen tyyliin. Sisustuksessa käytettyjä luonnonmateriaaleja täydentävät lämpimät ja viihtyisät orgaaniset sävyt: valkoinen, harmaa ja ruskea. Tämän lisäksi villamme on varustettu kaikilla moderneilla mukavuuksilla täydellisen mukavuuden takaamiseksi.

Wooddream villat on sisustettu korkealaatuisella skandinaavisella tyylillä ja kaikilla moderneilla mukavuuksilla. Jokainen villa koostuu päärakennuksesta ja saunarakennuksesta, jotka on yhdistetty katetulla terassilla, jossa on oleskelualue ja grilli. Wooddream villamme sijaitsevat keskellä kaunista ja puhdasta Suomen luontoa kuuluisan Saimaan järven äärellä. Ne tarjoavat vieraillemme ihanteellisen majoituksen sekä unohtumattoman lomamuiston.

Vieraiden käytössä on villan päärakennuksen yhteistila, jonka rentouttavassa ilmapiirissä on ilo kokoontua yhteen. Voit valmistaa ruokaa ja nauttia ateriasi erinomaisessa seurassa säkenöivien keskustelujen tai pelata lautapelejä. Vaihtaa kuulumisia päivän tapahtumista perinteisessä puulämmitteisessä takassa räiskyvän tulen äärellä tai ihan vain ottaa hetken ja kuunnella rauhoittavaa hiljaisuutta.

Majoitusta myös ryhmille

Wooddream tarjoaa poikkeuksellisen mukavuuden ryhmämajoitusta etsiville Saimaan alueella. Laaja valikoima huonetyyppejä kuudessa villoissa tarjoaa majoitusta houkuttelevalla hinnalla jopa 20-32 hengen ryhmille. Kerro meille toiveesi ja me järjestämme ryhmällenne upean vierailun Wooddreamissa tarpeidenne mukaan. Pyydä tarjous!

WoodDream
Toijantie 177
54960 Taipalsaari

Facebook
Instagram
TripAdvisor

 

Kuvagalleria