Wanha Kunnantupa
Wanha Kunnantupa
Upea majoitus, ravintola ja juhlatila
Koko huoneisto 120€/vrk.

Majoitu mukavasti Wanhan Kunnantuvan Kunnankirjurin Kortteerissa juuri remontoiduissa valoisissa yläkerran huoneistossa. Kunnankirjurin kortteerissa on kaksi huonetta joihin voimme majoittaa kerrallaan seitsemän henkilöä. Kahdeksas voi olla esim. lapsi matkasängyssä. Majoitustilan lisäksi sinulla on käytössä uudet siistit keittiötilat sekä yhteinen wc ja suihkutila.

Informaatio

Majoitu mukavasti Kunnankirjurin Kortteerissa juuri remontoiduissa valoisassa yläkerran huoneistossa. Kunnankirjurin kortteerissa on kaksi huonetta joihin voimme majoittaa kerrallaan seitsemän henkilöä. Kahdeksas voi olla esim. lapsi matkasängyssä. Majoitustilan lisäksi sinulla on käytössä uudet siistit keittiötilat sekä yhteinen wc ja suihkutila.Paikallinen M-Market palvelee sinua myös aivan Kunnantuvan vieressä, josta saat perusruokatarvikkeet sekä paikallisia maukkaita tilatuotteita. 

Vuokraamme huoneistoa mielellään pidemmäksi ajaksi, minimivuokrausaika on 2 vrk. Huoneiston hinta on 120 €/ vuorokausi.

Lisäksi vuodevaatteista ja pyyhkeistä veloitetaan pesulakulut 15 €/setti. Aamupala valmistetaan tilauksesta ja sen hinta on 12 €/kpl.

Wanhan kunnantuvan kaunis sali on kunnantuvan sydän. Valoisa, vaalea sali muuntautuu moneksi. Wanhalla Kunnantuvalla voit viettää monenlaisia juhlia ja tilaisuuksia: henkilökunnan sukujuhlat ja häät, syntymäpäivät, kastetilaisuudet, muistotilaisuudet, ylioppilas-, rippi- ja valmistujaisjuhlat, luokkakokoukset ja karonkat,  pikkujoulut jne. Kunnantuvalla on mahdollista pitää myös kahvikonsertteja ja taidenäyttelyitä. Salissa on paikkoja  60 henkilölle. Kauttamme voit tilata pitopalvelutarjoilut ja meillä on A-oikeudet.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva ikimuistoinen mukava tilaisuus yhdessä! Keittiömestari Ulla Liukkonen, puh. 040 1648550 tai [email protected]

Wanha Kunnantupa
Kirkonrantatie 3
54920 Taipalsaari

Facebook

Kuvagalleria