Kotihoiva huoltoset
kotihoiva huoltoset
Luotettavat kotihoivapalvelut

Kotihoiva HuoltoSet tarjoaa laadukkaat kotihoivapalvelut Lappeenrannassa sekä lähikunnissa, Taipalsaarella, Lemillä, Luumäessä ja Savitaipaleella. Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluvat sekä sairaanhoito- että hoivapalvelut. Kotihoivapalvelut helpottavat sinun tai läheistesi elämää ja luovat turvallisuudentunnetta. 

Informaatio

Palvelemme monenlaisia asiakkaita: vanhuksia, vammaisia, mielenterveysasiakkaita sekä omaishoitajia. Lähitulevaisuudessa tulemme tarjoamaan kotihoivapalveluita myös lapsiperheiden arkea helpottamaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee kaikkensa, jotta asiakkaidemme arki sujuisi mahdollisimman miellyttävästi. Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti, kunnioittavasti ja kiireettömästi.

Tuemme asiakkaitamme arjen askareissa tekemällä perussiivousaskareita ja muita pienimuotoisia kodinhoitotehtäviä. Lisäksi tarjoamme peseytymisapua ja huolehdimme tarvittaessa asiakkaan kauppakäynneistä. Tarjoamme myös asioinnin tukea sekä virkistysmahdollisuuksia asiakkaille, joilla olisi muuten vaikeuksia päästä kulkemaan kodin ulkopuolella. Ulkona liikkuminen piristää päivää ja edistää kuntoutumista sekä ylläpitää yleistä toimintakykyä. Meille onkin kunnia-asia tukea luotettavasti asiakkaidemme liikkumista kodin ulkopuolella.

Kodin ulkopuolella henkilökuntamme voi sekä auttaa asioinnissa että tarjota viriketoimintaa. Asioinnissa auttaminen tarkoittaa päivittäisten tehtävien, kuten apteekki-, pankki- tai virastokäyntien, tukemista. Asiointiapuun voi asiakkaan tarpeiden mukaan sisältyä esimerkiksi pukeutumisessa auttamista ja kuljetusta tai taksin tilaamista. Olemme asiakkaan tukena koko asiointikäynnin ajan. Viriketoimintaan puolestaan sisältyy esimerkiksi yhdessä kävelyä sekä ostoksilla, tapahtumissa tai kahvilla käyntiä. Yhteiset tekemiset suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja voimavarojen mukaan.

Kotihoiva HuoltoSet
Taimenpolku 50,
54915 Saimaanharju

Kuvagalleria