Kaupat ja palvelut

Tervetuloa herkuttelemaan kotimaisilla Pingviini ja Fazer -herkuttelujäätelöillä, sekä ihanalla sveitsiläisellä Mövenpick premium-jäätelöllä.

M-Market Taipalsaari

M-Market on Taipalsaaren kirkonkylällä toimiva elintarvikekauppa. Tarjoamme asiakkaille mm. lähituotteita, kukkia ja välineiden vuokrausta.

Hiuspiste Annu

Palvelen hiusasioissa niin naisia kuin miehiäkin, lapsia unohtamatta. Palveluihini kuuluvat: hiusten leikkaukset, värikäsittelyt, kihartamiskäsittelyt…

Taipalsaaren Apteekki

Taipalsaaren Apteekki sijaitsee Saimaanharjulla S-marketin yhteydessä. Asiakkaan on helppo tulla meille, liikuntarajoitteisille on esteetön sisäänkäynti.

Saimaanharjun pc

Tietokoneiden huolto- ja tukipalvelut sekä myynti. Palvelemme Saimaanharjun liiketilassa sekä kotikäynneillä  Taipalsaaren alueella.

Onni Erikoishammasteknikot Taipalsaari

Kokeneet erikoishammasteknikkomme palvelevat sinua laadukkaasti ja pitkällä työkokemuksella. Palvelemme Taipalsaaren Kirkonkylällä.

kotihoiva huoltoset

Kotihoiva HuoltoSet tarjoaa laadukkaat kotihoivapalvelut  Taipalsaarella. Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluvat sekä sairaanhoito- että hoivapalvelut.

pieni unelmapuoti

Ihana pieni vintagetyylinen kyläpuoti Saimaanharjulla. Sisustus-, lahjatavara- ja herkkupuoti. Uutuutena Ukrainalaisen kynsiteknikon kynsihoidot.