Retkisaimaa
RetkiSaimaa
Luonto kaikilla aisteilla
Alk. 25€/hlö

Koe unohtumattomia hetkiä Saimaan luonnon äärellä ohjattujen luonto- sekä melontaretkiemme kautta. Nauti rauhallisista hetkistä arjen kiireen ja velvoitteiden vastapainoksi. Toimialueemme on Lappeenranta ja Taipalsaari, jossa tarjoamme luontoelämyksiä niin yrityksille kuin yksityisille kuluttaja-asiakkaille. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä

Informaatio

RetkiSaimaa tarjoaa luontopalveluja Saimaan rannalla, jossa toimialueemme on Lappeenranta ja Taipalsaari.  Tarjoamme palveluja yrityksille tyky-päiviin sekä kuluttajille ja myös esimerkiksi synttäri- ja polttariporukoille. Tutustu palveluihin tarkemmin tästä.

  • Melonta- ja patikkaretket Saimaalla
  • Riippumattoretket ja rentoutuminen
  • Yritysten Tyky- ja aktiviteettipäivät
  • Polttarit ja rentoutuminen luonnossa
  • Lasten synttärit ja ohjatut luontoretket

Katso ajankohtaiset retket Facebookistamme tai Instagramista.

Toimimme rakkaudesta ja arvostuksesta maamme luontoa kohtaan. Meille luonto on erityisen tärkeä ja koemme valtavaa ylpeyttä alueemme helmen ja Suomen suurimman järven, Saimaan ainutlaatuisuudesta. RetkiSaimaalla on valmiita retkipaketteja (tyhy- ja polttaripaketit), mutta kaikki retket ovat räätälöitävissä asiakkaille sopiviksi kokonaisuuksiksi. RetkiSaimaa järjestää myös lasten luontosynttäreitä lähilaavuilla ohjatun toiminnan kera. 

RetkiSaimaa Oy
Leikonrannantie 66
54920 Taipalsaari

Facebook
Instagram

Kuvagalleria