Kannuskylän Talli
Kannuskylän talli
Idyllinen talli maalaismaisemassa

Kannuskylän uusi talli sijaitsee Taipalsaaren Vitsaissa, aivan Kannuskylän rajalla. Matkaa Lappeenrannasta on noin 25 km ja Saimaanharjulta 15 km, josta tallille ajaa autolla noin 15 min. Kannuskylän tallin ympäristö on idyllistä ja rauhallista maalaismaisemaa. Tallin ilmapiirikin on rauhallinen ja ystävällinen. Täällä jokainen voi harrastaa omalla tasollaan ja tavallaan, kaikkia autetaan ja kannustetaan.

Ratsastus- ja valmennustunnit
Informaatio

Tallissa on kymmenen karsinapaikkaa, lämmin varustehuone, iso valaistu ulkokenttä 24x65m estekalustolla, todella monipuoliset maastot ratsastukseen ja ajamiseen, sekä kesällä laitumet. Kannuskylän talli tarjoaa laadukkaita tallipalveluja, laidunpaikkoja, ratsastus- ja valmennustunteja, hevosten ratsutusta, koulutusta, valmennusta, kilpailutusta, sekä hevosten myyntiä, myyntivälitystä ja vuokrausta. Ratsastustunteja ja valmennuksia järjestetään myös muilla talleilla. Kannuskylän tallin toiminnasta vastaa Ratsupalvelu Maiju Alve tmi.

Maiju kilpailee aktiivisesti koulu- sekä esteratsastuksessa. Maiju opiskelee tällähetkellä ratsastuksen opettajan ammattitutkintoa ja on pohjakoulutukseltaan ratsastuksen ohjaaja, hevostenhoitaja sekä Suomen Ratsastajainliiton (SRL) hyväksymä hevosharrasteohjaaja. Maiju vastaa Kannuskylän tallin opetustunneista ja maastoratsastuksista, sekä valmentaa viikoittain tallin asiakkaita ja ulkopuolisia ratsukoita. Maijun puoliso Valtteri Virtanen on myös hevosihminen. Valtteri on kilpaillut menestyksekkäästi esteratsastuksessa, mutta häneltä löytyy muutama startti kouluradoiltakin. Valtteri on esteratamestari sekä estetuomari.

Kannuskylän Talli
Vitsaintie 581
54920 Taipalsaari

Facebook

Kuvagalleria